5.000 timer i streg med Kasper Købke

Dato: fredag d. 31. januar 2020.

Pris pr billet: 170 kr.

tid: kl. 18.00 – 20.00

Tilmelding skal ske via mail til mettelorentzen@hotmail.dk

Beskrivelse:

I dette intense foredrag vil du komme helt ind bag kunstneren Kasper Købkes prisbelønnede H.C. Andersen-bog, der indeholder meget mere end blot H.C. Andersen-tegninger.

Købke har modtaget H.C. Andersen Prisen 2017 og Klods-Hans Prisen 2016 for hans H.C. Andersen eventyrbog, hvor han har inkorporeret omkring 1.000 referencer til bl.a. H.C. Andersens liv, virke og samtid, gennem sine i alt 67 minutiøse tegninger.
Henover 5.000 tegnetimer på kun 13 måneder har Købke skabt en eventyrbog, der henvender sig både til børn, voksne og eksperter.

Købke er gennem hele bogen tro mod H.C. Andersens fantastiske eventyr – så uanset alder vil du altid kunne opdage en ny detalje eller en ny biografisk reference i Købkes tegninger.

Købke har filmet hver en tegnetime henover de 13 måneder, så på en og samme tid vil du få et helt unikt indblik i skabelsen af den verdensberømte digters eventyr gennem Købkes blyant, samtidig med, at du på tætteste hold vil opleve det fysiske forfald, og det ekstreme afsavn til omverdenen som Købke gennemgik.
Det til trods påstår Købke den dag i dag, at han hele vejen igennem var 100 % mentalt til stede i sine H.C. Andersen-tegninger – men kan det nu helt passe?

”… Kasper imponerede på mange måder. Selvfølgelig med de meget detaljerede tegninger … Men han er også i besiddelse af en ualmindelig stærk viljekraft og selvdisciplin … En berigende aften, som gav stof til eftertanke …” – Jette Pekilidi- Bramsnæs Aftenskole (Dansk Oplysnings Forbund)

“…Kasper Købke er en super levende og nærværende foredragsholder, som med både humor og engagement drager tilhørerne ind i sit fascinerende univers. Man går glad hjem, fordi man en stund fik lov at være gæst i en eventyrlig verden…” – Sten Hartung, Sognepræst – Lumsås kirke

Se også andre malerier

Copyright 2021. Mettelorentzen.dk ApS

There are no products