“Mit tematiske billedunivers” – foredrag med Carsten Frank

“Mit tematiske billedunivers” – foredrag med Carsten Frank

Dato: fredag d. 05 april 2019.

Pris pr billet: 220 kr inkl. et glas vin

tid: kl. 18.00 – 21.00

Tilmelding skal ske via mail til mettelorentzen@hotmail.dk

Beskrivelse:

En kort introduktion om mig selv, og mit livsforløb som kunstner.

Jeg tillader mig den luksus, at min kunst bliver et spejlbillede af mit liv, og sikkert også et situations billede af der hvor jeg netop befinder mig.

Det har betydet, at jeg aldrig er stivnet i et ganske bestemt tema eller udtryk. Tvært imod har jeg ofte “slået mig i tøjret” – og vristet mig selv fri, for at finde nye veje og nye udfordringer i maleriet. Men det har altid været vigtigt, at den kunstneriske og personlige streg, har været genkendelig.

Foredraget vil komme omkring temaer og perioder i mit virke som:

“Det nødvendige landskab”
“Masai”
“Ting på et bord”
“Portræt af en stol”
“Tilstande og realiteter”
“Særlig tid”
“Eksistens og religion”

Sidste halvdel af foredraget vil have focus på billedfrisen “LAND” (En landskabs frise på 1,5 x 24 meter, skabt som udsmykning til Jyske Bank´s hovedsæde i Silkeborg) – og det tværkunstneriske projekt det senere blev, med udgivelse af en “Land-boks” og efterfølgende stort anlagt koncert-turne´ rundt til Danmarks store musikhuse.

Der vil være eksempler på hvordan mit maleri smelter sammen med lyrik, musik og film.

Se andre kurser her

There are no products